fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Campagnes bij Greenledwalls

Snel en gemakkelijk online zichtbaar

Online en zichtbaar op Greenledwalls? Het kan snel en gemakkelijk! Het kan zelfs zo snel, dat je jouw advertentie kunt aanpassen op het weer, een specifieke actie of zelfs een bepaalde tijd. Denk bijvoorbeeld aan ’s ochtends vroeg tijdens de ochtendspits of bij een hittegolf in de zomer.

Eenmalige advertentie of doorlopende campagne

Hoe een advertentie eruit moet zien en hoe lang deze draait hangt erg af van het doel van de advertentie. Een advertentie voor een evenement hoeft bijvoorbeeld geen heel jaar te draaien, terwijl een naamsbekendheidsboost wel z’n tijd nodig heeft. Op deze pagina lees je meer over het verschil tussen over eenmalig adverteren vs. doorlopend adverteren door middel van een campagne.

Ben je benieuwd welke klanten een eenmalige advertentie hebben geplaatst en wie juist gebruik (hebben gemaakt) van een langlopende campagne? Je vindt ze op de campagne inspiratie pagina.

Bereik en doelgroep

Naast de keuze voor eenmalig adverteren of gebruik maken van een lang(er) lopende campagne is het natuurlijk ook goed om te weten hoeveel mensen je bereikt met jouw advertentie en wie die mensen precies zijn.

Over het te behalen bereik en de doelgroep die voorbij rijdt op de A28 vind je op deze pagina meer. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

 

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls