fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Over Greenledwalls

Duurzaam adverteren

Vind jij het als ondernemer belangrijk om duurzaam te ondernemen en dus ook duurzaam te adverteren? Dan zijn we het daarover eens! Daarom besloten wij in november 2016 een uniek concept van slimme, groene snelwegreclame te starten. Greenledwalls is het resultaat: een onderhoudsvrije constructie gemaakt van duurzame materialen en hightech LED-schermen die draaien op de energie van zonnepanelen.

Ben je benieuwd naar de groene insteek van de Greenledwalls? Wij vertellen je graag het verhaal erachter.

Van boeking tot zichtbaarheid

Jouw budget is bij ons geen drempel voor effectief adverteren. Wij vinden namelijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid moet hebben om te profiteren van het bereik van de Greenledwalls. Wij vertellen je graag wat mogelijk is met jouw budget en welke stappen we nemen om jou zichtbaar te krijgen langs de A28.

Bekijk eens onze prijzenpagina om te ontdekken hoeveel bereik jij kan genereren, of check het stappenplan over onze werkwijze: van boeking tot zichtbaarheid (infographic)

Team Greenledwalls

Het grote scherm langs de A28 is niet te missen, de advertenties van 100m² per rijrichting op de gigantische ledschermen ook niet. Maar wie zit achter deze duurzame constructie? En van wie kwam het idee om de eerste duurzame reclamemast van Nederland op te tuigen?

Je spreekt Paolo hier.

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls