fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

De voordelen van Greenledwalls

Reclame aan de A28 in Assen

Je bent vast bekend met grote billboards aan de zijkant van de (snel)weg. Dit zijn over het algemeen traditionele analoge masten: grote doeken met stilstaande beelden die voor langere tijd blijven hangen.

Greenledwalls is anders. Greenledwalls is namelijk een digitale mast. Dit zie je aan de twee grote LED-schermen waar bewegend en digitaal beeld op verschijnt. Omdat Greenledwalls digitaal is, is het erg gemakkelijk om flexibel te werken. Zowel met content (de advertentie) als de zendtijden. Dat is alvast één voordeel van Greenledwalls! Wij zetten er nog vier voor je op een rijtje.

Adverteren met Greenledwalls

Variëren en opvallen

 • Flink variëren: Omdat de LED-schermen van een afstand direct bediend kunnen worden kun je als ondernemer variëren met content. Wens jij de automobilisten ’s ochtends een goedemorgen en ’s avonds eet smakelijk? Of wil je jouw kernwaarden laten afwisselen? Dan kunnen we dat aanpassen en gemakkelijk instellen. Varieer maar raak!

 • Opvallen met LED: uit onderzoek is gebleken dat digitale schermen meer opvallen bij mensen dan analoge uitingen. Zeker wanneer gebruik wordt gemaakt van een kleine animatie wordt de aandacht al snel getrokken. Je kunt dit vergelijken met een tegemoet rijdende auto die zijn lichten aan heeft. Deze valt veel meer op dan een auto die met lichten uit aan komt rijden. Greenledwalls zet jouw advertentie in de spotlight.

 • Flexibele tijden: heb jij als ondernemer een uiting die vooral ’s ochtends erg relevant is? Dan kunnen we instellen dat jij alleen ’s ochtends te zien bent op Greenledwalls. Liever de langsrijdende automobilisten een fijne avond wensen? Dan laten we jouw uiting bijvoorbeeld tussen 16:00 en 21:00 uur zien. Zo maken we jouw boodschap perfect passend door het op het juiste tijdstip of dagdeel te tonen.

 • Super relevant: wil jij relevant zijn door gebruik te maken van uitingen die passen bij speciale momenten? Dan kan dat! Denk bijvoorbeeld aan momenten zoals
  • Mooi weer – (“Deze week 25% korting op onze lentecollectie”)
  • Files – (“Getver, file, laat thuis! Vanavond eten bestellen bij XX”)
  • Actualiteiten – (“Sinterklaas is weer in het land, wij hebben vers strooigoed!”)

Onze voordelen zijn jouw voordelen

Ben jij overtuigd van de voordelen van de digitale Greenledwalls? Mooi zo! Dan gaan we graag eens met je kijken hoe jij jóuw doelgroep kan bereiken. Neem direct contact met ons op of bekijk ons stappenplan voor meer informatie over de zichtbaarheid van jouw content.

Trots op onze samenwerking met:
 • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
 • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
 • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls