fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Slim adverteren langs de A28

Eenmalig of doorlopend?

De advertenties op Greenledwalls zijn erg verschillend. Waar de ene advertentie een week lang heel vaak te zien is, is een andere advertentie of organisatie een jaar lang alleen op maandagochtend te zien. De vraag is natuurlijk: wat werkt het allerbeste? Het antwoord daarop hangt erg af van jouw doelen.

Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillen tussen een eenmalige advertentie en een doorlopende campagne.

Een eenmalige advertentie

  • Organiseer je een evenement? Dan is Greenledwalls heel geschikt voor een extra boost. Door het evenement bijvoorbeeld twee weken voor datum aan het grote publiek te laten zien is de kans groot dat jij meer mensen bereikt én meer mensen welkom mag heten op het evenement.

  • Heb je een seizoensactie? Bijvoorbeeld tijdens de intocht van Sinterklaas of tijdens een hittegolf? Dan is Greenledwalls zeer geschikt voor een eenmalige campagne of advertentie. Sinterklaas is immers niet het hele jaar in het land en een hittegolf maken we in Nederland niet iedere week mee.

  • Ben je op zoek naar nieuwe medewerker of collega? Dan kun je Greenledwalls voor een korte periode gebruiken om een vacature extra bereik te geven. Hopelijk heb jij dan na een aantal weken een geschikt iemand tussen al die binnenkomende motivatiebrieven.
Adverteren bij Assen-Noord

Een doorlopende campagne

  • Wil jij meer naamsbekendheid? Dan adviseren we om voor langere tijd (op een vast moment) zichtbaar te zijn. Psychologisch gezien blijf je namelijk langer in iemands hoofd hangen als je vaker te zien bent. Dit noemen we in de marketing ook wel top of mind zijn.

  • Heeft jouw brand een boost nodig? Kies dan een vast moment voor langere periode om zichtbaar te zijn op Greenledwalls. Een koffiemerk is bijvoorbeeld perfect om te laten zien tijdens de vroege uurtjes, terwijl een nieuw geïntroduceerde soep of pizza heel geschikt is voor het einde van de middag, wanneer mensen met honger naar huis rijden.

Slim adverteren

Uiteindelijk is het doel van jouw advertentie of campagne het allerbelangrijkste. Daarom denken wij graag met je mee over de invulling van jouw plannen. Van eenmalige actie tot een jaarabonnement, beide is mogelijk bij Greenledwalls. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls