fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

De juiste vormgeving voor jouw content

Perfect zichtbaar langs de A28

Greenledwalls staat pal langs de A28 ter hoogte van Assen-Noord. Omdat de constructie zo dicht langs de snelweg staat is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten als het aankomt op vormgeving. Het zogenaamde contactmoment is namelijk erg kort, en je wilt natuurlijk wel goed zichtbaar zijn voor de langsrijdende mensen.

Natuurlijk helpen we jou graag om het beste resultaat uit jouw advertentie of campagne te halen. Wil je meteen persoonlijke tips? Neem dan contact met ons op. Eerst zelf aan de slag? Dan vind je hieronder een aantal tips voor de perfecte ‘in-het-oog-springende’ advertentie.

Greenledwalls aan de A28
 1. Zorg voor herkenbaarheid
  Maak in je advertentie altijd gebruik van huisstijlkleuren, jouw bedrijfsnaam en/of jouw logo. Het liefst wil je natuurlijk dat iedere langsrijdende automobilist jou direct herkent of in de toekomst gaat herkennen. Dat doe je door consequent herkenbaar te zijn.

 2. Kleurcontrasten
  Maak je de digitale advertentie rood met roze en oranje elementen? Dan is de kans groot dat automobilisten niet goed kunnen zien wat jij te vertellen hebt. En dat is zonde! Maak daarom gebruik van contrasterende kleuren, zoals zwart/wit, rood/blauw, oranje/groen, etc.

 3. Beeld/geen beeld
  Tegenwoordig maakt men veel gebruik van afbeeldingen en filmpjes om de aandacht te trekken. Op de digitale Greenledwalls werkt dit echter minder goed dan op social media. Wanneer de automobilist met 130km/u langs jouw advertentie raast wil je niet een te ingewikkelde boodschap laten zien. Gebruik dus niet of weinig beeld die mogelijk kan afleiden van je boodschap.

 4. Geen stiekem verkeersbord
  Op de schermen van Greenledwalls mogen we geen uitingen en reclames tonen die bewegend of knipperend zijn, of die teveel lijken op verkeersborden. Het zou namelijk heel gevaarlijk zijn als automobilsten het bord zouden verwarren met ander belangrijk wegmeubilair zoals (mobiele) verkeersborden. Houd hier rekening mee in het design van jouw uiting.

Ben je klaar om jouw advertentie groot en hoog langs de A28 ter hoogte van Assen te presenteren? 

    Contact    Infographic met ontwerptips

Trots op onze samenwerking met:
 • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
 • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
 • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls