fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Over ons

Het grote scherm langs de A28 is niet te missen, de advertenties van 100m² per rijrichting op de gigantische ledschermen ook niet. Maar wie zitten achter deze duurzame constructie? En van wie kwam het idee om de eerste duurzame reclamemast van Nederland op te tuigen? Je leest het op deze pagina.

Paolo Assorgia

“Ik vermaak me uitstekend met de sales en de uitrol van nieuwe masten. Mooi om toekomstdromen werkelijkheid te maken.”

Henk Wijsbeek

“Uiteindelijk ben ik de rustigste van de drie, haha. Aan mij dus de taak om de structuur erin te brengen en de financiën op orde te houden.

De mannen van Greenledwalls

De landmark Greenledwalls is in het leven geroepen door Henk Wijsbeek en Paolo Assorgia. Twee ondernemende mannen met een totaal andere achtergrond. Henk: “Ik werk al 16 jaar als sportdocent bij de sportopleiding sport & bewegen op het Alfa-college en vanaf 2004 heb ik een tijdje een skischool gehad.

Paolo: “Ik ben al jaren actief in de ICT, heb hier ook mijn eigen bedrijf in. We verzorgen werkplekinrichting, cloud, hardware en ga zo maar door.”

Van klein naar groot scherm

In 2016 het idee ter sprake om te onderzoeken of het mogelijk was om een groot billboard langs te weg te plaatsen. “In het westen van het land staan alleen maar van dat soort grote billboards, waarom dan niet in het noorden van het land? De koopkracht rijdt immers dagelijks op de snelweg. Die wil je bereiken met jouw bedrijf door nadruk te leggen op acties en koopavonden.” aldus Paolo.

En zo ging het project van start: van vergunning bij de gemeente tot de juiste bouwbedrijven bij elkaar zoeken. Henk: “Met z’n drieën zijn we zo’n 2,5 jaar bezig geweest met de voorbereiding. Omdat we alle drie ook niet uit de mediascene komen, en dus weinig verstand hadden van de mogelijkheden, was het soms echt een struggle.”

Duurzame oplossing

Omdat de gemeente Assen een duurzame wens had zijn de mannen van Greenledwalls, samen met de architect Jan Willem Leugs op zoek gegaan naar een duurzame mogelijkheid. Dat maakte dat Greenledwalls de eerste duurzame reclamemast in Nederland.

Paolo: “Dat is wel heel erg gaaf. We vinden het top dat we ondernemers de mogelijkheid kunnen bieden om duurzaam te adverteren, want daar is ontzettend veel vraag naar. Greenledwalls is veel duurzamer dan elke week in een gedrukte krant staan of steeds weer nieuwe posters of banners op (laten) hangen. Plus: bij ons kun je kiezen op welke dag of welke tijd je te zien bent. Zo ben je altijd relevant voor je doelgroep.”

De lokale ondernemer

Met het 100 m²  scherm per rijrichting wil Greenledwalls adverteren vooral mogelijk maken voor de kleine ondernemers. Henk: “We hebben liever 20 leuke ondernemers op de wall dan fulltime één grote partij. Natuurlijk krijgen zij wel de kans, maar de kleine events, de bakker op de hoek, het feestje in de buurt, die zullen bij ons altijd de voorkeur hebben.”

Paolo vult aan: “Iedereen heeft het druk en elke dag wel wat te doen: een uitje, een tripje, een ditje, een datje. Juist om leuke unieke bedrijven of evenementen te kunnen promoten langs de rijksweg, de écht goede dingen bij de juiste mensen onder de aandacht brengen, dat is fantastisch.

De ambitie voor de toekomst

Voor de heren van Greenledwalls is het de toekomstdroom om binnen vijf jaar meerdere reclamemasten erbij te krijgen.

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls