fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Jouw advertentie aan de A28

Zichtbaar bij een breed publiek

Wil jij graag groots zichtbaar zijn langs de A28? Bij een groot publiek aan het licht komen door een mooie advertentie ter hoogte van Assen-Noord? Meer naamsbekendheid creëren door een digitale boost? Dan is Greenledwalls de oplossing.

Voordat jouw advertentie de lucht in gaat zijn er nog een aantal belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden. Denk daarbij aan de vormgeving van de advertentie en de regels omtrent wat wel en niet mag op een uiting langs de snelweg. Uiteraard helpt Greenledwalls je door deze regels en vormgevingstips op een rijtje te zetten.

Tot slot vind je op deze pagina zes ontwerptips om tot een perfecte en sprekende advertentie te komen. Lukt het niet om een geschikte advertentie te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Greenledwalls helpt jou graag met een advertentie die perfect bij jouw bedrijf past.

Bereik en doelgroep

Voordat je gaat adverteren op Greenledwalls ben je vast benieuwd naar de automobilisten die over de A28 rijden. Wie rijden daar nou precies en hoeveel mensen ga je bereiken met een advertentie bij Assen-Noord? Je leest het op deze pagina.

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls