fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Corona? Ga voor positiviteit met Greenledwalls

Ook bij Greenledwalls merken we dat het coronavirus om zich heen grijpt. Evenementen worden afgelast, horecagelegenheden sluiten en openstaande vacatures worden ingetrokken. Voor ons betekent dit dat we een stuk minder beeldmateriaal hebben om op de wall te vertonen. Omdat het scherm toch wel blijft draaien vinden we het daarom belangrijk om ons steentje bij te dragen aan deze situatie.

En daarom stellen we ons scherm GRATIS beschikbaar voor positieve content!

Vul dan het formulier in en klik op verzenden. Onze partner Marketingbureau Ten Stripes zal op basis van jouw ingevulde contactformulier content maken en ervoor zorgen dat deze op Greenledwalls komt te draaien.

Let op: maak je zelf een uiting volgens deze richtlijnen? Dan kun je die hier uploaden.

Deze uitingen gingen je al voor!

“Door middel van Greenledwalls waren wij met Founded in Groningen in de mogelijkheid om startups en scale-ups op een unieke manier op te roepen om een impact te maken. Greenledwalls was voor ons ÊÊn van de manieren om te laten zien dat wij #nottodaycorona zijn.”
“Wat gaaf om jezelf zo groot op de Greenledwalls te zien en zoveel mooie en positieve reacties te ontvangen! Focus your energy on the good stuff, focus on the Greenledwalls!”
“Wat cool dat Greenledwalls dit zo snel heeft opgepakt toen de Coronamaatregelen begonnen!”
“Wat tof! Tof dat Greenledwalls op dat moment niet alleen aan zichzelf dacht, terwijl iedereen een rollercoaster over zich heen kreeg die alleen maar onzekerheid met zich mee bracht. Dus nogmaals: Thanks 4 supporting your LOCALS!!”
Selecteer een geldig formulier
Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls