fbpx
Direct naar de inhoud.
BEL 085 016 07 81

Greenledwalls Assen – duurzaam en innovatief

Groot zichtbaar langs de A28 bij Assen

Duurzaamheid en duurzaam ondernemen is tegenwoordig erg populair. Wij vonden het bij Greenledwalls belangrijk om een advertentievorm aan te bieden die ook een bijdrage levert aan deze duurzame ambities. Daarom vroegen wij in november 2016 Jan Willem Leugs om een ontwerp te maken voor ons groene project.

Een duurzaam en innovatief voorstel

Het uitgangspunt wat we hem meegaven kun je vast al raden: een groot billboard met twee grote LED-schermen voor reclame-uitingen. Daar kon Jan Willem wel wat mee. Met zijn ervaring in architectonische vormgeving kwam hij al snel met een duurzaam én innovatief voorstel. En zo werd Greenledwalls geboren. De eerste duurzame digitale reclamemast in Nederland. Maar waarom is ’ie dan zo duurzaam?

  • De LED-schermen worden gevoed door zonnepanelen.
  • Voor de constructie is cortenstaal gekozen. Dit is onderhoudsvrij en kan het gewicht van de LED-schermen aan.
  • De roestlaag op de constructie beschermt het staal, waardoor we geen chemische coatings als bescherming nodig hebben.

Greenledwalls: een oprijzende kiemplant

Met respect voor natuur en milieu in gedachten heeft Greenledwalls het uiterlijk gekregen van een zogenaamde Voronoi-structuur. Dit is een wiskundige weergave van celstructuren zoals je die ook in de natuur terugziet. Daarnaast heeft de constructie ook de vorm van een ‘oprijzende kiemplant’.

Zeg eens, had jij dat er al in gezien toen je over de A28 reed?

Eerlijk en voordelig

Adverteren met Greenledwalls is niet alleen eerlijk voor de planeet, het is ook nog eens eerlijk voor de portemonnee. Omdat het voor iedere ondernemer mogelijk moet zijn om slim te adverteren is het bij ons mogelijk om een groot bereik te behalen. Met onze budgetcalculator bereken je gemakkelijk het bereik met jouw budget. Of bel ons eens voor meer informatie over campagnemogelijkheden.

Trots op onze samenwerking met:
  • Marco Bakker - klant van Greenledwalls
  • Kunst aan de vaart - klant van Greenledwalls
  • Bloemsma+Faassen - klant van Greenledwalls